FEEDING POINT

 

Feeding Point    Pescuit    Drumetii   Vizite si Excursii

 

.

.

..Va multumim pentru interesul acordat locatiei noastre. Consideram cererea dv ca o aprecire la modul nostru de organizare, usor diferit de al altor locatii. Argumentul nostru in ceea ce facem este in spiritul minimalismului, sau altfel spus, o interventie cat mai sumara, lasand natura si peisajul sa-si faca datoria.

 

.

.

 

Cum functionam:

    • consulta un formular de comanda cu preturi;
    • ia un creion si lanseaza comanda la bar;
    • iti aducem comanda in sistem catering de la partenerii nostri;
    • strigam numarul comenzii si tu o ridici de la bar;
    • platesti si-ti dam bonul fiscal pe care-l pastrezi;
    • noi debarasam si tot noi ar trebui sa facem curat;
    • comanda poate sa dureze, dar ai venit sa te relaxezi;
    • tu poti sa comanzi ce vrei, dar noi iti aducem doar ce avem in lista.

.Asta ca sa fim intelesi si sa nu te astepti la mai mult!

.

.

.

Organizare evenimente la Feeding Point

.

Terasa Restaurant – Feeding Point – deserveste parcul destinat agrementului in aer liber, sport, picnic. In principiu ofertele noastre vor contine urmatoarea formula standard:

  • organizare evenimentului in sistemul actual de organizare, ceea ce inseamna consultarea prealabila a listei de preturi atasata. Comanda se face cu cel putin 2-3 ore inainte de servirea mesei pentru comenzi mai mari de 10 persoane.
  • bauturile daca nu se regasesc pe lista, se pot procura la cerere tot de catre noi, urmand sa decontati factura de achizitie.
  • preturile pentru caiace/SUP-uri sunt cele afisate si pe site, respectiv o medie de 30 lei/caiac/ora. Discounturile de volum se acorda dupa 2 ore de inchiriere, respectiv ora a treia nu se taxeaza.
  • pentru calarie, hipism cererile trebuiesc facute anticipat, iar noi le transmitem operatorului responsabil;
  • plimbarile cu vaporasul trebuiesc programate cu cateva zile in avans, direct sau prin noi la cerere;
  • in situatia in care doriti ca servirea mesei(meselor) sa fie facuta de o firma de catering, aceasta poate fi cea recomandata de noi dar si externa, aleasa de dv, cu conditia ca toata servirea, vesela, aranjamentele sa fie asumata de firma respectiva. In aceasta situatie apare un cost suplimentar de 5 EURO+TVA/Persoana.
  • back-up de vreme rea – putem sa asiguram accesul intr-un cort de 54 mp ( pentru maxim 30 peroane). In aceasta ultima situatie apare un cost suplimentar de 100 EURO+TVA.

Rezervari se pot face la    tel: 0735 86 89 86      email: arthaparc@gmail.com

.

Lista de produse si preturi

.

Relaxare placuta!

 

 

PAGINI
NEWSLETTER
Name:
Email Marketing by WP Autoresponder