NUNTI

 Corporate     Nunti     Spectacole    Party

 

 

Daca doriti ceremonia religioasa intr-o gradina, pe malul lacului si daca preferati in locul saloanelor traditionale natura si spatiile ne-conventionale, fiti bine venit la Artha Park! Invitatii vostri sigur vor aprecia originalitatea nuntii voastre! Lasati-va imaginatia sa alerge libera, sa creeze povestea minunata a nuntii voastre!

“Mirele nostru, regizor si frumoasa lui mireasa, o celebra interpreta pop au imaginat nunta lor ca pe un efervescent show de 5 stele. Senzationalul spatiu de petrecere a fost transformat intr-o extravaganta locatie cu lumini stralucitoare si romantice. Mirii au sosit intr-o limuzina de demult, iar invitatii aveau costume de epoca. Dj-ul a mixat de la jazz clasic pana la rock& roll, iar atmosfera a fost euforica.”

.

Exista un sentiment magic cand iubesti si astepti sa te casatoresti cu persoana care-ti impartaseste iubirea. Artha Park este una dintre cele mai frumoase locatii pe malul lacului, unica si romantica asa cum e povestea voastra.

O nunta eco green sau romantica red, simpla sau extravaganta, pe lac sau in gradina, oricata fantezie aveti la Artha visul poate deveni realitate!

Artha Park este o locatie complet amenajata pentru o nunta la cort sau in aer liber. Altarul de ceremonie este asezat sub un nuc batran, oferind in acelasi timp o vedere impresionanta asupra lacului Snagov.

Stim ca exista o multime de lucruri la care va ganditi atunci cand va planificati nunta dar, cu siguranta, locatia aleasa va inspira intreaga atmosfera si va face evenimentul vostru unic si memorabil.

 

 

PAGINI
NEWSLETTER
Name:
Email Marketing by WP Autoresponder