NUNTI

 Corporate     Nunti     Spectacole    Party

 

 

..

.

Există un sentiment magic când iubeşti şi aştepţi să te căsătoreşti cu persoana care-ţi împărtăşeşte iubirea. Artha Park este una dintre cele mai frumoase locaţii pe malul lacului, unică şi romantică aşa cum e povestea voastră.

.

Dacă doriţi ceremonia religioasă într-o grădină, pe malul lacului şi dacă preferaţi în locul saloanelor tradiţionale natura şi spaţiile ne-conventionale, fiţi bine venit la Artha Park! Invitaţii voştri sigur vor aprecia originalitatea nunţii!

.

.

 

“Mirele şi frumoasa lui mireasă, o celebra interpreta pop şi-au imaginat nunta ca pe un efervescent show de 5 stele. Senzaţionalul spaţiu a fost transformat într-o extravagantă locaţie cu lumini strălucitoare şi romantice. Mirii au sosit într-o limuzină de demult, iar invitaţii aveau costume de epocă. Dj-ul a mixat de la jazz clasic până la rock& roll, iar atmosfera a fost euforică.”

.

 

.  Lăsaţi-vă imaginaţia să alerge liberă, să creeze povestea minunată a nunţii voastre …  o nuntă eco green sau romantică red, simplă sau extravaganţă, pe lac sau în grădină, oricâtă fantezie aveţi la Artha visul poate deveni realitate!

Artha Park este o locaţie complet amenajata pentru o nuntă la cort sau în aer liber. Altarul de ceremonie este aşezat sub un nuc bătrân, oferind în acelaşi timp o vedere impresionantă asupra lacului Snagov.

.Ştim că există o mulţime de lucruri la care vă gândiţi atunci când vă planificaţi nunta dar, cu siguranţă, locaţia aleasă va inspira întreaga atmosferă şi va face evenimentul unic şi memorabil.

..