CAIACE si PLACI

Caiace si Placi    Mini-fotbal    Volei    Badminton    Echitatie


 

Initial, caiacele au fost folosite de vanatorii-eschimosi din regiunile sub-arctice din Asia.

Cuvantul “caiac” inseamna “barca de vanatoare”. Primele caiace au fost facute din piele de foca intinsa pe cadre de lemn. Toti vanatorii erau asistati de sotiile lor care le confectionau si o jacheta impermeabila tot dintr-o piele, care ii protejau de apele inghetate. Ceea ce a inceput pentru supravietuire a devenit in timp un sport popular, care dezvolta partea superioara a corpului si flexibilitatea.

 

Frumusetea si utilitatea acestui sport:

 • ajuta la arderea caloriilor si scaderea in greutate
 • fortifica pieptul si partea superioara a spatelui
 • amelioreaza stresul
 • imbunatateste coordonarea
 • creste mobilitatea si tinuta corpului
 • ne conecteaza la mama-natura

O plimbare cu caiacul pe un canal ingust sau in generozitatea lacului mare, printre nuferi multicolori si rate salbatice, sub mangaierea soarelui la apus …. este o reala terapie pentru trup, minte si spirit!

O plimbare cu caiacul impreuna cu familia sau prietenii este super amuzanta … deci, pune-ti vesta si distreaza-te!

Baza de agrement nautic Artha Park va ofera caiace de un loc, doua sau trei, pentru adulti si pentru copii si echipamentul aferent (veste si padele).

Foarte important pentru caiacisti este locul de lansare la apa. Pontonul nostru este plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si este dotat cu lansatoare la apa cu role. Asta inseamna confort si pentru cei incepatori, datorita asezarii in caiac direct de pe ponton.

Noi am optat pentru caiace sit on top pentru comoditatea si siguranta pe care o confera acest model. Caiacele sit in sunt si ele la fel de sigure dar utilizatorii pot avea mici senzatii de claustrare.

De curand, placa SUP (standup paddlers) e o provocare pentru orice persoana! Vaslind in picioare pe placa, toti cei 29 de muschi de baza din organism lucreaza. In plus, e nevoie de echilibru, mobilitate, forta, rezistenta si coordonare. Da, e o mare provocare!

 

.
1. Inchiriere caiac (caiac, vesta de salvare si padele)

 • caiac 1 persoana    – 25 lei / ora
 • caiac 2 persoane    – 30 lei / ora
 • caiac 3 persoane    – 35 lei / ora
 • placa SUP                – 30 lei / ora
  .
.

2. Gazduire de caiace
Pentru a veni in ajutorul celor care au propriile lor caiace sau ambarcatiuni fara motor am pregatit un spatiu special de depozitare a acestora:

 • gazduire caiac       – 50 lei / luna

.

Turistii care vor utiliza caiacele in Baza de agrement nautic Artha Park vor semna Regulamentul bazei si vor lasa garantie un act de identitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINI
NEWSLETTER
Name:
Email Marketing by WP Autoresponder